Lijsttrekkers verkiezingen 2024 bekend: Liesbet en Bart

18 Mei 2024

Lijsttrekkers verkiezingen 2024 bekend: Liesbet en Bart

Met Bart op 1 en Liesbet op 2 gaat Groen richting 24 oktober en richting de toekomst.

Bart en Liesbet zitten vandaag al in de gemeenteraad en zorgen daar op een constructieve toon voor de kritische noot op het huidige beleid. Liesbet bijt zich al jaren vast op thema’s zoals mobiliteit, klimaat en welzijn. Bart is al jaren actief voor onze natuur en focust ook op de ruimtelijke ordening in onze gemeente.


Groen, dat is je goed voelen in je vel, goed kunnen doen voor de planeet en goed zijn voor elkaar. De drie zijn onlosmakelijk verbonden. Het zijn dan ook de speerpunten in ons kleurrijke verhaal waar Bart en Liesbet voor Groen de trekkers zullen zijn. Samen met inwoners willen Bart en Liesbet bouwen aan buurten waar we ons allen goed in ons vel voelen en goed kunnen doen voor de planeet en voor elkaar.


Bart Lemmens en Liesbet Serneels zullen onze lijst aanvoeren. Met veel energie en ervaring gaan zij mee voor een beter beleid want de ploeg die we op 13 oktober 2024 met zijn allen verkiezen, bepaalt hoe onze buurt er in 2030 uitziet. Lijstduwer wordt Herwig Pierre, 10 jaar ervaren gemeenteraadslid en sterkhouder in onze Groene ploeg.  Tussen hen staan 22 van jouw buren, vrienden of familie uit Rotselaar, Wezemaal of Werchter.

En waarom zou jij hier niet bij staan? Neem contact op, we leggen ons programma aan je uit en kijken samen hoe je een bijdrage kan leveren.