Nieuwe ploeg

24 Maart 2013

Op een ledenvergadering heeft GroenSociaal Rotselaar een nieuwe bestuursploeg verkozen, nog steeds een dijk van een ploeg met Elke Valgaeren als nieuwe voorzitster. De voorbije legislatuur was zij gemeenteraadslid. De expertise die ze daarbij heeft opgedaan wil ze nu inzetten als voorzitter. "We hebben de voorbije jaren consequent groene en sociale thema's op de agenda gezet.Ik denk bijvoorbeeld aan veilige wegen, goed onderhouden fietspaden, sociale woningen en speelpleintjes. Dat zijn thema's die brandend actueel blijven.

Ik denk bijvoorbeeld aan de Aarschotsesteenweg in Wezemaal die elke dag onveiliger lijkt te worden. Maar er zijn ook vele nieuwe uitdagingen, zeker nu de schulden van de gemeente hoog zijn opgelopen en besparingen zich opdringen. Hoe gaat men de dienstverlening aan de bevolking op peil houden? Vinden ouders een school voor hun kinderen in de deelgemeente waar ze wonen?"

Enthousiaste ploeg

"Wat met de woonbehoeften van alleenstaanden, zowel jongeren als ouderen?
Daar wil ik de volgende jaren aan werken samen met een enthousiaste ploeg, onze gemeenteraadsleden en ons OCMW-raadslid."

  • Simonne Vandewaerde: woordvoerster.
  • Liesbet Serneels: event manager.
  • Erwin Heeren: penningmeester en webmaster.
  • Bart Lemmens: secretaris.